Milo en Kwebbel

Posted 2 weken agoPyrrhura

Leeftijd: 5
Geslacht: Onbekend
Size: Klein

Over

Hallo lieve vogelvrienden,
hierbij willen wij ons graag aan jullie voorstellen: Milo en Kwebbel, twee lieve pyrrhura’s van 5 jaar jong. Milo is waarschijnlijk een mannetje en Kwebbel een popje, aangezien Kwebbel af en toe en eitje legt. Door een verandering in de werksituatie van onze baasjes zijn wij nu op zoek naar een plekje waar voldoende tijd en aandacht is voor ons.
Beide zijn wij handtam. Milo stapt netjes op je vinger en geeft graag kusjes. Geknuffeld en geaaid wordt hij liever niet. Kwebbel vind het wel heerlijk als hij geaaid en geknuffeld wordt en is een echte kroelkip.
Wij zijn ontzettend nieuwsgierige vogels en als we nieuwe speeltjes krijgen vinden we dat altijd erg leuk en interessant. Ook op en in de kooi hebben we allerlei leuke speeltjes waar we ons graag mee vermaken.
Wanneer onze baasjes thuis zijn, mogen we altijd lekker buiten de kooi spelen. Het liefst blijven we dan zo dicht mogelijk bij elkaar. We zijn echt een onafscheidelijk koppel!
Onze pellets vinden wij erg lekker, hoewel we het wel zelf als echte masterchefs nog even bereiden. Iedere pellet wordt vakkundig bereid door het even in het water te soppen. Door onze pellets worden ook altijd een paar lekkere zonnebloempitten gedaan. Verder zijn we dol op ei en stukjes fruit zoals appel of druif, hoewel we dat soms wel eten en soms niet. Een beetje eigenwijs zijn we dus wel.
Andere huisdieren zijn we gewend. Momenteel wonen we samen met drie kleine hondjes, twee grijze roodstaarten en een bont boertje.
Verhuizen doen wij vanuit Doezum voor een vergoeding van €100,- samen met onze kooi en speeltjes. Gesext zijn wij niet, en ook niet getest op overdraagbare papegaaienziekten.
Als je hen een goed huisje zou willen bieden lees dan onderstaande eisen goed door:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar wij komen te wonen.
* Voldoende tijd en aandacht. 
* Wij leven ook graag buiten de kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn.
Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.
Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.

Informatie over de vogel:

  • Stapt op
  • Hand tam
  • Heeft veel tijd buiten de kooi nodig
  • Komt met kooi

Plaats

Wil je mij adopteren?

Schrijf een bericht: info@hopeforwings.nl
Adoptieformulier