Murphy (Herplaatst)

Posted 7 jaar ago

Over

Ik ben Murphy en woon al 4 jaar bij mijn huidige baasje, zij is een dame van 83 en kan niet zo goed meer voor mij zorgen dus we zoeken een ander huisje voor mij.

Ik ben verleden week door Hope for Wings via de VA getest en onderzocht we moeten nog even op de uitslagen wachten die we 1 deze dagen verwachten dus onder voorbehoud gaan we vast van slag….
Ik heb zoals je kunt zien op de foto een vergroot neusgat, dit is het resultaat van jarenlang verkeerde voeding en waarschijnlijk een verwaarloosde schimmel, dat neusgat zal nooit meer worden zoals het eigenlijk hoort, maar ik word er niet minder knap op hoor!
Krijg momenteel wat zalf om mijn behandelde neusgat in te smeren en dan is het goed zo.
Ik kan nog heeeel oud worden en zeker met de juiste voeding, aandacht en liefde nog op een gezonde manier ook!

Ik moet je wel zeggen dat een een identiteitscrisis heb, de een noemt mij een hij en de ander een zij….zal blij zijn als dat nou eens duidelijk word! Ik weet niet hoe oud ik ben, ben nu 4 jaar bij mijn baasse en daarvoor ben ik weg gehaald bij een oudere man…geen idee hoe lang ik daar was en of dat mijn eerste baasje was of niet.
Ik woon momenteel in Almere Stad en ga met mijn mooie kooi weg voor een vergoeding van 300E, ben gechipt en het EU certificaat is aangevraagd.

Er zijn wel een paar eisen wil je voor mij zorgen…die heeft HfW samen met mijn vrouwtje besproken:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik woon!
* Je MOET ervaring hebben met grotere papegaaien, niet bang zijn en geduld hebben, ik heb heeeel vee te bieden je moet het alleen er wel uit halen en dat zal niet zonder slag of stoot gaan!
* Ik wil niet meer alleen zijn, ik wil graag andere vogels vriendjes om mij heen hebben, het liefst een andere grijze!
* Ik ben die kooi zat en wil er uit, vrijheid en lekker spelen, de buurt verkennen, mee draaien in het gezin dus die vrijheid en aandacht moet je mij zeker kunnen bieden, ik verdien het zo!

Denk jij dat jij mij een mooie gezonde, liefdevolle en veilige toekomst kan bieden stuur dan een mail naar hopeforwings@hotmail.com met daar in alles over jezelf en je huidige gezin situatie en waarom jij denkt de beste kandidaat te zijn.

Tot gauw!
Murphy