Nesty (Herplaatst)

Posted 2 jaar ago

Over

Halloooootjes, Nesty hier, een vrolijke Grijze Roodstaart van 14 jaar jong. Men vermoedt dat ik een pop ben, maar mijn Dna-papieren zijn zoek. In het verleden heb ik in een winkel gewoond en sinds 1,5 jaar woon ik een huis zoals jullie mensen dat noemen. Mijn huidige vrouwtje zie ik als partner en ben mij daarom gaan plukken. Mijn mama vindt dat ik beter een vogel als partner kan hebben en daarom op zoek naar een forever home waar reeds een vriendje aanwezig is.

Spelen doe ik niet echt, al dat grote spul vind ik maar eng. Wel kan je me blij maken met kleine speeltjes van hout of stukjes karton die ik goed kan slopen. Ook houd ik erg van verstoppertje spelen, achter kussens op de bank, maar ook achter de toilet is een goede verstopplek. Klimmen kan ik als de beste.

Mijn huidige baasje zegt dat ik een slimme vogel ben en voor haar ben ik dan ook erg lief. Haar aandacht eis ik op en ben daarin erg vasthoudend. Trucjes kan ik ook, voor een zonnepitje geef ik je een high five of draai ik een rondje.

Het dieet van Nesty bestaat uit een zadenmix, pellets van Nutribird lust ik ook, maar deze zijn niet mijn favoriet. Wel lust ik graag mandarijntjes, druifjes of een stukje appel. Ik kan erg kieskeurig zijn, ga jij mij ook groente leren eten?

Nesty is supertam voor haar huidige mama, duldt haar vader en kan met de rest van het gezin niet opschieten, tenzij ze mij iets te eten geven natuurlijk. Ik klets de oren van je hoofd en heb een groot vocabulair. Woordjes als ja, kom maar, kusje, hallo, lachen, de magnetron nadoen en natuurlijk heb ik ook mijn eigen vogeltaal waarbij ik lekker onverstaanbaar brabbel. Mijn favoriete woordje is koppiekrauw! Dansen kan ik als de beste en zet jij een muziekje op dan dans ik de sterren van de hemel.

Ik verhuis vanuit Spijkenisse met mijn kooi en toebehoren voor een bedrag van € 100,00.

Ik ben in het verleden getest, maar hier zijn geen papieren van aanwezig, niet gesext en in het bezit van mijn Cites.

Als je mij een goed huisje zou willen bieden lees dan goed onderstaande eisen goed door:
*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
*Je moet verstand hebben van papegaaien en er al eentje in huis hebben
* Ik leef veel buiten mijn kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn

Een huisbezoek (met inachtneming van de Coronamaatregelen) maakt deel uit van het herplaatstraject.

Als je denkt dat je Nesty een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Gebruik als e-mail onderwerp mijn naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

* Gezinssamenstelling, inclusief dieren

* Woon/werksituatie

* Wat kun jij mij bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt.

* Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.