Noa (Herplaatst)

Posted 7 jaar ago

Over

Olah Senor/Senorita mijn naam is Noa en ik ben een stoere spaanse man van 6 jaar oud, ben in Nederland geboren maar geëmigreerd naar Espana en woon dus momenteel op Ibiza.
Mijn Senor is ziek geworden waardoor hij niet goed meer voor mij kan zorgen, en senior was wel mijn grootste vriend dus zoeken senior en senorita een nieuw gezin waar ik bij kan wonen. Het zou fijn zijn als er een senor aanwezig zou zijn aangezien ik graag met mannen onder elkaar ben, je weet wel stoere mannen tijd! Maar ook senorita’s kan ik goed mee hoor

Ik ben lief, hou van knuffelen maar ben ook heerlijk brutaal.

Ze willen mij niet in Espana herplaatsen aangezien mensen daar iets anders tegen huisdieren aan kijken dan in Holanda.

Er zijn wat eisen aan mijn herplaatsing:
* Niet roken waar ik bij ben
* Het zou leuk zijn als er andere (gelijke soort) vogels aanwezig zijn bij mijn nieuwe thuis of we nou dikke Amigo’s zullen worden of niet, beide moet mogelijk zijn (aparte kooien of niet) dan kunnen we bird chillen en samen siesta kunnen houden.
* Ik hou er niet van om alleen te zijn dus graag veel gezelschap en aandacht (ik schreeuw niet hoor als je toch weg gaat)
Ik ben getest op Polyoma/Chlamydia en PBFD en ik ben gesext.
Ik ben handtam en mijn kooi komt met mij mee.
Voor mijn herplaatsing word een vergoeding gevraagd van 200E (deze zal worden gebruikt om de reis terug naar Holanda te maken).

Denk jij dat jij mij een langdurig muy bueno leven kan geven?, stuur dan een mail naar hopeforwings@hotmail.com met daar in zoveel mogelijk over jezelf en je huidige situatie.

Hasta pronto,

NOA