OKKIE & COCO (Herplaatst)

Posted 3 jaar ago

Over

Hoi, hoi, mogen wij ons even voorstellen, Okkie en Coco, 2 mooie pyrrhura’s, beiden zijn 7 jaar jong. Okkie is een mannelijke pyrrhura Turquoise Cinnamon en Coco is turquoise, man of pop weet alleen Coco. Vanwege privé redenen zijn wij op zoek naar een forever home, maar wij worden alleen als koppel herplaatst.

Beiden zijn wij ontzettend lief en handtam, stappen netjes op en zitten het liefst de hele dag bij je op schoot. Uiteraard willen wij wel even aan ons nieuwe personeel wennen. Als jij genoeg kusgeluidjes maakt dan zijn wij snel aan je gewend. Wanneer jij al kletsend langs loopt dan steken wij al ons pootje uit om op te stappen. Het liefst zitten wij in je nek, waarbij Okkie nog weleens je velletje vast wil pakken.

Coco is gek op badderen en dan het liefst onder de kraan, vandaar zijn bijnaam…. “eendje”. Voor Okkie is 2 keer in de week badderen genoeg.

Meest ondernemend is Coco, maar deze schrikt ook weer als eerste. Okkie knuffelt liever in je hand. Ons favoriete speelgoed is karton, wat wij als de beste kunnen slopen.

Ons huidige dieet bestaat uit een zadenmix, waarbij verschillende merken worden gemixt. Tot op heden halen wij ons neus op voor pellets, lukt dit jou wel? Ook krijgen wij groente en fruit, waarbij appel, mango, granaatappel, paprika en banaan favoriet zijn.

Wij zijn niet getest.

Wij verhuizen vanuit Watergang voor een bedrag van € 50,00 met onze slaapkooi, javaboom en overige toebehoren, zoals speelgoed en touwen.

Als je ons een goed huisje zou willen bieden lees dan onderstaande eisen goed door:
*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar wij komen te wonen.
*Je moet verstand hebben van pyrrhura’s.

*Wij worden niet geplaatst bij kinderen jonger dan 12 jaar.
*Wij leven veel buiten onze kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn.

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.

Als je denkt dat je Okkie en Coco een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Gebruik als e-mail onderwerp onze naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

Gezinssamenstelling, inclusief dieren
Woon/werksituatie
Wat kun jij ons bieden en waarom jij ons graag een huisje biedt.
Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.