Ollie (Herplaatst)

Posted 2 jaar ago

Over

Hey, hey!

Mag ik mij even aan jullie voorstellen, Ollie, een 2-jarige Bonte Boer en een echte man. Ik ben in mijn korte leventje al een paar keer verhuisd en ben op zoek naar een forever home. Ik ben niet als huiskamervogel begonnen, maar als klaslokaalvogel en vandaar na een jaar verhuisd naar een huiskamer, hier moest ik vanwege een allergie verhuizen en nu met spoed vanwege een veranderende gezinssituatie. Vandaar een foreverhome, dat verhuizen ben ik wel zat. Wel zal ik hierdoor tijd en aandacht nodig hebben om te wennen, bij onverwachte beweging wil ik nog weleens bijten uit schrik.

Mijn dieet bestaat uit pellets aangevuld met een notenmengsel. Iedere dagkrijg ik mijn verse chop van groente, kruiden, lijnzaad en af en toe wat fruit, met veel afwisseling, zeg maar de groenten van het seizoen. Van de kruiden krijg ik ook weleens een kopje thee getrokken.

Spelen doe ik graag met belletjes, voor balletjes daarentegen ben ik bang. Verder vind ik het leuk om clickertraining te doen en kan ik met de target werken, voetje geven, rondje draaien en op- en afstapspelletjes. Als beloning krijg ik dan altijd een zonnepitje. Je schoenen zie ik wel als speelgoed en neem daar graag een hap uit.

Als je binnenkomt begroet ik je met hallo of hey, als ik op mijn stok aan het plafond zit dan roep ik vaak “wieeee”. Ook maak ik kusgeluidjes en als je me aait zeg ik vaak oe lekker. Het geluid van het brandalarm en het kraken van de deur kan ik nadoen,

Ik ben gewend aan honden en katten, deze vind ik erg interessant vanaf een afstandje en onder begeleiding, want ik stap heel zelfverzekerd op mijn medehuisgenoten af.

Verhuizen doe ik vanuit Wenum Wiesel met mijn kooi en reiskooi, voer, kruiden, 2 boeken, tuigje en een reistas voor een vergoeding van € 175,00.

Ik ben NIET getest.

Als je mij een goed huisje zou willen bieden lees dan goed onderstaande eisen goed door:

*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
*Je moet verstand hebben van papegaaien en er het liefst al eentje hebben.     
* Ik leef graag veel buiten mijn kooi, dus daar moet genoeg tijd voor zijn

Als je denkt dat je mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject. Op dit moment met inachtneming van de corona maatregelen.

Gebruik als e-mail onderwerp mijn naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

  • Gezinssamenstelling, inclusief dieren
  • Woon/werksituatie
  • Wat kun jij mij bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt.
  • Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.