Oscar (niet via Hope for Wings)

Posted 2 jaar ago

Over

Hey, hey!

Mag ik mij even aan jullie voorstellen, Oscar, een 2-jarige Bonte Boer, man of pop is niet bekend. Als baby ben ik hier komen wonen en daarna niet meer verhuisd, dus dat vind ik wel een beetje spannend. Vanwege gezondheidsredenen van mijn huidige baasje ben ik genoodzaakt om te verhuizen.

Mijn mama zegt dat ik een vrolijke vogel ben die lekker op zijn manier een deuntje fluit, een kletspraatje maak en goed geluide kan imiteren. Wat ik zoal zeg, Ozzy (mijn bijnaam), Ozzy kom hier, ik roep de hond Puk en ik kan heel goed de geluiden van elektrische apparaten nadoen.

Graag zit ik bij je om te kroelen en in de zomer te genieten van de zon. Dit doe ik nog wel in mijn kooi, want anders vind ik het nog best wel spannend. Erg nieuwsgierig ben ik ook zeggen ze en een allemansvriend, opstappen doe ik dan ook bij iedereen. Ook doe je me een groot plezier met een douchebeurt.

Mijn dieet bestaat uit zaad speciaal voor Bonte Boertjes, pellets ben ik niet gek op. Als extraatje krijg ik nog weleens grof parkietenzaad. Dol op groente ben ik, maar bovenaan mijn favorieten staat met voorsprong appel.

Spelen doe ik graag met mijn bel en alles wat herrie maakt, Hout slopen kan ik urenlang volhouden, het MOET kapot. En niet te vergeten mijn tweemaal daagse 5 gekke minuutjes, ik spring en dans dan bovenop mijn kooi en dit gaat gepaard met een hoop kabaal en geschreeuw, iedereen moet mij dan horen.

Verhuizen doe ik vanuit Zwijndrecht met mijn kooi en toebehorenvoor een vergoeding van € 100,00.

Ik ben NIET getest en niet gesext.

Als je mij een goed huisje zou willen bieden lees dan goed onderstaande eisen goed door:

*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
*Je moet verstand hebben van papegaaien en er het liefst al eentje hebben.
* Ik leef graag veel buiten mijn kooi, dus daar moet genoeg tijd voor zijn

Als je denkt dat je mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject. Op dit moment met inachtneming van de corona maatregelen.

Gebruik als e-mail onderwerp mijn naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

  • Gezinssamenstelling, inclusief dieren
  • Woon/werksituatie
  • Wat kun jij mij bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt.
  • Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.