Pim (Herplaatst)

Posted 7 jaar ago

Over

Hallo ik ben Pim een mooie Bonte Boer vent van 7 jaar oud en ben op zoek naar een leuke woning met personeel. Ik woon momenteel nog samen maar wij gaan uit elkaar, wij hebben het samen geprobeerd maar krijgen steeds ruzie gepaard met lichamelijk geweld….dus dit is geen veilige situatie meer vind mijn huisbaas ook.
Ook Mijn huisbaas kan soms niet omgaan met mijn stemmingswisselingen maar denkt dat dit misschien wel met mijn ruzies met mijn vriendin te maken heeft en hoopt dat ik ergens anders misschien wat meer de rust kan vinden.
Maar de nieuwe huisbaas moet dus wel stevig in haar schoenen staan en niet bang zijn om mij een beetje te temmen (kom maar op hihihihi).

Ik ben niet getest op ziektes maar wel gesext….sja ik moest toch wel even bewijzen dat ik een echte vent bent.
Op dit moment woon ik in Westervoort en het maakt mij niet zoveel uit waar ik naar toe ga, ik heb alleen wel een nieuwe slaapkamer nodig aangezien ik mijn oude niet mee kan nemen.
Om van mijn geweldige gezelschap te mogen genieten vraag ik een vergoeding van 150E, deze geef ik aan mijn huidige huisbaas omdat deze zo goed voor mij heeft gezorgd.

Ik heb hier een paar eisen:
* Er mag niet gerookt worden in mijn nieuwe huis
* De nieuwe huisbaas moet wel het liefst een vrouw zijn, ik heb niet zo veel met mannen
* Je moet ervaring hebben met het knappe soort zoals ik
* Ik ben graag zo veel mogelijk uit mijn slaapkamer en hou van aandacht.

Denk jij dat jij een knappe vent zoals mij om je heen kan hebben en kun je mij voorzien van een super leuke woning voor de rest van mijn leven, dan kun je dit mailen naar hopeforwings@hotmail.com met daarin jou motivatie en iets over wat jij mij kan bieden en hoe jou huis/gezin er momenteel uit ziet.

De groetjes van stoere Pim!