Pimmetje (Herplaatst)

Posted 7 jaar ago

Over

Mijn Naam is Pimmetje en ik ben een mooie kerel, ik ben een Alexander parkiet. Ik ben eigenlijk een klein beetje John Doe…ik ben gevonden in iemand haar tuin en die heeft mij in huis genomen….ik kan haar jammer genoeg niet vertellen waar ik vandaan kom maar deze lieve dame heeft heel goed gezocht of mijn baasje mijn miste, op FB bij verschillende papegaaiengroepen, bij Amivedi er zijn zelfs 2 x mensen langs geweest die dachten dat ik misschien wel hun knappe kerel was maar helaas dat waren mijn baasjes niet.

De dame die mij gevonden had vond mij zo lief ik ben nl tam en ik praat en toen dacht ze ach hij mag bij mij blijven maar daar is haar hondje het niet mee eens…sja hij was er eerst en raakt aardig in de stres van mij dus gaat ze proberen via Hop for Wings om voor mij een goed huisje te zoeken.
Ik heb een mooie kooi die wij van iemand hebben kunnen lenen en woon momenteel in Brielle, Ik ga weg voor een vergoeding van 100E samen met de mooie kooi.

Hier zijn wat eisen als je mij in huis wilt halen waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over Alexander parkieten mocht je hier nog niets van weten.
* Ik ben een tamme vogel en het liefst zo veel mogelijk uit mijn kooi en lekker bij je zitten of op een speelboom.

Als je denk dat jij mij een mooie en gelukkig leven kan geven dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com met daar in zoveel mogelijk over jezelf en je huidige (gezins) situatie en waarom jij denkt goed voor mij te kunnen zorgen.

Ik hoop tot gauw!
Gr.
Pimmetje