PINO (Herplaatst)

Posted 5 jaar ago

Over

Hallo Allemaal, ik ben Pino ik geloof dat de meeste van jullie mij wel een beetje kennen! Ik ben die ongelooflijke knappe kerel met die hele mooie ogen. Ik heb vernomen dat er heel wat vrouwen verliefd op mij zijn?? Nou dat begrijp ik well hoor ik ben ook een echte verleider!

Ik ben weg gehaald bij een kweker die mij had gekregen van een oudere dame, ik ben absoluut geen wilde vogel maar handen vind ik nog een beetje eng…gezicht daar in tegen niet daar ben ik heel zachtjes en liefdevol voor. Ik ben best relaxt, eet goed ondanks mijn wat ongebruikelijke snavel….daar heb ik ook helemaal geen last van. Ik speel, ik sloop, ik eet en ik doen mijn ding, oh ik zeg ook een paar woordjes en kan heel appelig kijken Maar ben zoooo aandoenlijk ik wind alle vrouwen om mijn vinger!

Ik ben getest en een bewezen man…kan je toch wel zien!?
Ik mag verhuizen voor een vergoeding van 250E dat is zonder kooi.
Laat mijn uiterlijk je niet bedriegen ik kan en doe alles was een iedere ander gaai kan….alleen beter Hihihi

Denk je mij een goed huisje te kunnen bieden met misschien zelfs een vriendje of 2? dan zijn er wel eisen waar je aan moet voldoen:

* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over de vogelsoort mocht je hier nog niets van weten. Ervaring is een pré.
* Ik ben een tamme vogel en het liefst zo veel mogelijk uit mijn kooi. Ik kom graag lekker bij je zitten of op een leuke speel/zit plek zoals een speelboom.

Als je denk dat jij mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com. Gebruik als email onderwerp mijn naam en zorg dat het volgende in de email staat:
– Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij mij kunt bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken
Volledige aanmeldingen, die dus alle bovenstaande bevatten, worden doorgestuurd naar de huidige eigenaren. Deze beslist uiteindelijk welke aanmelding het beste overeenkomt met de vogel. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.

Groetjes van de onweerstaanbare Pino!