Pip & Rocky (Herplaatst)

Posted 3 jaar ago

Over

Hallo, Pip & Rocky hier!

Voor de echte liefhebbers en kenners, 2 zeer knappe en energieke Zwartkop Caiques man en vrouw van 4 en 7 jaar jong. I.v.m. het overlijden van ons baasje verblijven wij tijdelijk op een logeeradres en zijn met spoed op zoek naar een forever home. Door Rob van Zon is uitgesloten dat ons plukken een medische oorzaak heeft. Hij vermoedt dat het hormonaal is in combinatie met stress. Onze logeertante zegt dat wij al weer een voller verenpak aan het krijgen zijn.

Ons favoriete speelgoed is foerageerspeelgoed, vroeger noemden ze dat werken voor je eten. Hier kunnen wij ons goed mee vermaken. Ook van slopen worden wij blij, hout, papier, een geknoopte leren veter waar wij de knoopjes uit kunnen peuteren.

Ons dieet bestaat uit papegaaienmix, Nutriberries en Nutribird. In de ochtend krijgen wij een schaaltje met fruit en noten. Walnoot, andere noten, vijg, druif, appels en banaan zijn favoriet. Een keer in de week worden wij verwend met een stukje kipfilet.

Wij kunnen inmiddels een aardig woordje babbelen. Rocky zegt o.a. hou eens op, neemt je in de maling met het nadoen van de huistelefoon, ook kan hij doen alsof hij via een bootradio praat, daar hij lang op een binnenvaartschip heeft gewoond. Pip kan heel goed een lach nadoen, roept Iciaaaa (eigenlijk Patricia) en fluit je graag na en verwacht dan dat je terugfluit.

Wij zijn niet getest, wel gesext.

Verhuizen doen wij vanuit Amersfoort met onze vakantiekooi, reiskooi en speeltjes voor een vergoeding van € 250,00.

Als je ons een goed huisje zou willen bieden lees dan goed onderstaande eisen goed door:
*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
*Je moet verstand hebben van papegaaien.
* Wij leven veel buiten onze kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn

Als je denkt dat je Pip & Rocky een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Gebruik als e-mail onderwerp mijn naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

  • Gezinssamenstelling, inclusief dieren
  • Woon/werksituatie
  • Wat kun jij ons bieden en waarom jij ons graag een huisje biedt.
  • Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.