PLUK & SERGE (Herplaatst)

Posted 6 jaar ago

Over

Hey wij zijn Pluk de agapornis en Serge de pyrrhura. Wij zijn ongeveer 3 en 7 jaar oud en kunnen helaas niet bij ons huidige baasje blijven. We zoeken een plekje voor altijd. Pluk kan soms wat fel zijn, als een echte aga. Serge heeft nooit kunnen vliegen, hij stapt netjes op. We zijn een echt koppel en mogen nooit uit elkaar.

Wij zijn niet getest, gesekst of gewiekt. Wij verblijven momenteel in Heemskerk. Wij mogen verhuizen met onze kooi voor een vergoeding van €75.

Hier zijn wat eisen als je ons in huis wilt halen, waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar wij komen te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over de vogelsoorten mocht je hier nog niets van weten. Ervaring is een pré.
* Wij zijn tamme vogels en het liefst zo veel mogelijk uit de kooi. We komen graag lekker bij je zitten of op een leuke speel/zit plek zoals een speelboom.

Als je denk dat jij ons een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com. Gebruik als email onderwerp onze namen en zorg dat het volgende in de email staat:
– Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij mij kunt bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken
Volledige aanmeldingen, die dus alle bovenstaande bevatten, worden doorgestuurd naar de huidige eigenaren. Deze beslist uiteindelijk welke aanmelding het beste overeenkomt met de vogel. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.

Kusjes van Pluk en Serge