Poes 7-7-2020 (Rescue)

Posted 3 jaar agoBonte Boertje

Leeftijd: 16

Over

Op dit moment is onze lieve Barbera een lange rit aan het maken met onze Ambu om een Rescue op te halen.
Deze is door een hele lieve allerte dame bij ons aangemeld en zit in een nare situatie onder meerdere doeken in een donkere hal.
Poes (want zo heet hij/zij) is al 16 jaar oud en het moppie zit al 2 jaar niet op zijn plek dus tijd voor vrijheid en geluk!
Er zijn vandaag meerdere engelen in touw om poes een beter leven te gaan geven.
Erika die ervoor heeft gezorgd dat de eigenaar hem afstaat
Barbera Slui-Prins die hem ophaalt en wegbrengt naar zijn opvang adres
Christel Baltus-Sars die Poes gaat testen maar ook gaat opvangen totdat er herplaatst kan worden en Diana van
Diana Gaaien-frutsels die een mooi opstart pakket gaat opsturen en
Marja Heemskerk die hem zijn schommel gaat opsturen waar hij naar horen zeggen zo naar verlangd want hij was vroeger dol op schommelen!
4 mensen die er alles aan doen om dit kleine moppie op weg te helpen naar een nieuw leven…..zijn kleine leventje is al deze inzet waard!!
Ik word er emotioneel van als ik bedenk hoe blij wij als stichting echt zijn met al deze mooie zielen om ons heen….mensen ontzettend bedankt!!
Ik kan niet wachten totdat ik bericht krijg van Barbera dat Poes in de auto is, veilig onder de vleugels van Hope for Wings op naar een beter leven…..Duimen jullie mee want ik vind het maar spannend!
Poes was opgevangen door Christel en daarna door de moeder van Ylona, toen is Poes verhuisd naar zijn voor eeuwige huisje bij Ilse en Bart en doet het super goed!