Raiko en Elmo (herplaatsing ingetrokken)

Posted 7 jaar ago

Over

Wij zijn Raiko en Elmo 2 Bonte boertjes, Ik Raiko (niet getest en niet gesext ) ben 2 jaar oud en mijn (aangenomen) broertje Elmo (niet getest maar wel gesext)
Wij leven als wij onze kamers uitkomen samen maar als we gaan slapen dan gaan we beide terug naar onze eigen kamer. In de volière waar wij als het mooi weer is buiten in zitten wij dan ook wel heerlijk samen.
Er word voor ons een vergoeding gevraagd van 175E en dan mogen wij ook onze eigen kamer meenemen en onze speelboom en veel speelgoed.

Ik Raiko ben aardig tam ik ben dan ook met de pap opgevoed en kan heel lief zijn, maar ik ben een BB dus heb ook mijn nukken en kan ook nog wel eens uithalen als ik gewoon geen zin heb.
Mijn broertje Elmo is een natuurbroed en ietsjes minder tam (wel handtam dus dat is wel fijn) maar hij is wel heel schattig en met liefde aandacht en geduld kun je vast nog een heel eind komen.
Wij doen samen een beetje kwebbelen hier en daar en spelen ook graag en worden heel graag vermaakt. Wij zijn gewent aan honden maar niet met kleine kinderen.

Ons baasje is momenteel ziek en vind het vreselijk dat ze niet meer goed voor ons kan zorgen maar wil ons ook niet een goed leven wat zijn voor ons voor ogen heeft onthouden.
Wij wonen momenteel op kamers in Maastricht. Heb jij ervaring met BB’s dan zouden wij heel graag jouw mail willen lezen.

Denk jij dat jij ons een goede toekomst kan geven aarzel dan niet om een leuke mail te sturen naar

hopeforwings@hotmail.com met daarin alles over jouzelf en je huidige situatie en de andere vogel(s) die mijn nieuwe vriendjes zullen worden. En vergeet niet jouw motivatie waarom je denkt dat je mij een goed leven kan geven.

Gr van Raiko en Elmo