Rocco (Herplaatst)

Posted 8 jaar ago

Over

Ik ben Rocco een mooie stoere grijze roodstaart en ook op zoek naar een super leuk huisje.
Ik ben rond de 30 jaar oud en denk dat ik wel kan vliegen maar heb dat alleen niet zo door.
Ik kan super leuk dansen en praten, je kan dan ook horen dat ik een ras echte tukker ben.
Ik ben niet echt tam maar zoals alle grijze roodstaart baasjes weten kunnen wij dat allemaal worden met liefde en geduld en aandacht…..dus ook ik!

Momenteel woon ik samen met nog 2 van onze grijze rakkers en vind 1 van hun wel erg leuk….maar omdat de andere dat niet tolereert mag ik niet in de buurt komen maar joh ik zou best ook wel zo een vriendje willen hebben…..als ik zo zie hoe leuk hun elkaar vinden dan kan ik eerlijk zeggen DAT wil ik ook!

Ik ben niet getest en niet gesext en ga met mijn kooi voor een vergoeding van 150E mits je aan de volgende eisen kan voldoen:
* Ik wil graag gezelschap, dat ben ik nu ook gewent dus ik wil geen enige vogel worden….het liefst natuurlijk een andere knapperd zoals mijzelf ?
* Tijd hebben voor mij is heel belangrijk, op die manier zal ik waarschijnlijk ook flink bijdraaien en natuurlijk heeeeel veel geduld!
* Ik heb dus mijn eigen slaapkamer maar dat is niet de allerbeste meer en binnenkort wel toe aan vervanging, het mooiste zou zijn als ook ik speelplek/boom krijgen waar we ik vrij kan zijn en s’nachts kan slapen in mijn slaapkamer.
* Verstand hebben van grijze roodstaarten is een must, aangezien ik nog niet echt tam ben moet je zeker weten wat je in huis haalt, Ik kan heel lief maar ook een flinke doerak zijn!
* Je moet mij kunnen onderhouden dat vind mijn vrouwtje heel belangrijk, Ik moet alles kunnen krijgen wat ik nodig heb, van eten en spullen tot medische zorg.
* Vrouwtje wil absoluut niet dat ik een testvogel word van iemand die niet precies weet wat ze in huis halen met het risico dat ik daar niet voor altijd kunnen blijven. Weet wat het inhoud om een nog niet helemaal tamme grijze roodstaart in huis te halen….als je dat weet dan weet je daar in tegen ook wat een liefde en een gezelligheid wij kunnen geven. Ik woon nu in Almelo.

Ik ben herplaatst en woon nu bij Diana en Koen, grote vrienden van de stichting! Ik heb er in 1 keer een heeeeleboel broertjes en zusjes bij gekregen waaronder 2 grijze roodstaarten maar het mooiste is nog dat mijn eigen broer en zus Charlie & Cocco ook bij mij komen wonen in Januari! Ik heb het nu al super naar mijn zin! Gefeliciteerd Diana en Koen en Al het beste voor jou gewenst Rocco!