Rocko (Herplaatst)

Posted 8 jaar ago

Over

Rocko is een Blauwvoorhoofd Amazone van 19 jaar oud, hij is 2 jaar geleden ontdekt achterin een schuurtje door de huidige eigenaren omdat hij iemand had gebeten en stond daar al 2 jaar tussen de kippen. Ze hebben hem meegenomen en kwamen er achter dat het een schat van een vogel was, vrolijk en vriendelijk. Nu hebben de eigenaren nog meer papegaaien en Rocko word met de dag jaloerser op deze gaaien, de eigenaren mogen bijna niet eens meer in zijn buurt komen of hij valt hun aan en helemaal als er andere papegaaien vlak bij zijn.
Rocky is een bewezen man uit 1997 en is ook tot op deze dag gewoon vriendelijk voor vreemde mensen maar door zijn felle uitvallen naar hun zijn ze bang voor hem geworden. Waar Rocko nu zit beeft hij het goed maar de huidige baasjes willen beter voor Rocko. Wat wij zoeken is iemand die verstand heeft van Amazones en hun gedrag en er ook niet bang van is en die Rocko weer een leven kan geven wat hij verdiend, lekker veel buten de kooi, op een speelboom en lekker mee naar buiten. Hij praat een paar woordjes en is helemaal geen sloper, Rocko woont nu in 2e Exloermond. Voor Rocko word een vergoeding gevraagd van 150E, hij is niet getest en komt zonder kooi.

Rocko is herplaatst en gaat wonen bij Anica en Stenlly en zijn nieuwe zusje Coco, ook een blauwvoorhoofd Amazone. Anica heeft al ervaring met amazones en gedragsproblemen dus de ervaring en geduld samen met een hoge dosis liefde is aanwezig om Rocko een mooie toekomst te geven. Anica en Stenlly een mooie toekomst toegewenst met jullie nieuwe vogelkind!