Rocky (Herplaatst)

Posted 8 jaar ago

Over

Ik ben Rocky een knappe kerel van 4,5 jaar oud en moet door geluidsoverlast een andere woning betrekken waar ze niet zullen klagen, vrouwtje heeft nu problemen met de huisbaas.
Ik ben een Edel dus ik kan geluid maken, iedereen die een edel heeft die zal dat wel herkennen en wanneer mijn vrouwtje uit het zicht is dan probeer ik haar weer terug te halen met mijn stem…soms moet ik gewoon even van mij laten horen en mijn stembanden oefenen misschien moet ik toch iets beter bezig gehouden worden heeft u nog een idee?

Ik ben ook best een lieve kerel, stap bij iedereen op en soms laat ik ook even zien dat ik een papegaai ben. Ik heb geen problemen met kinderen en andere huisdieren, vogels ben ik niet gewent maar sta zeker open voor een ontmoeting sterker nog dat zou mooi zijn.
Ik ben niet getest maar dat is altijd mogelijk natuurlijk voor eigen kosten…ik heb nl geen zakgeld meer. Ik heb wel 1 mooi huis en die gaat mee, ook geeft mijn vrouwtje de rest van mijn uitzet mee…..een hoop speelgoed, een speelboom, een tuigje (wat ik ook niet erg vind om te dragen) , en nog flink wat eten ook (ik eet pellets en soms wat zaad maar iedere dag groente en fruit). Ik doe een leuke babbel en kan erg gezellig zijn.
Voor 300E vergoeding mag ik weg en ik woon momenteel in Bilzen (Belgisch Limburg).

Ik heb best een lief koppie en denk dat ik je wel kan inpakken met mijn mooie foto’s maar ik heb wel een lijstje met eisen, deze heb ik besproken met mijn vrouwtje en Hope for Wings:
* Ik vraag veel aandacht dus verwacht wel dat er iemand veel thuis is en een plek war ik overdag lekker veel ut de kooi kan, een speelboom vind ik wel leuk.
* Omdat ik me snel verveel zou gezelschap van een andere vogel in huis wel leuk zijn…weet alleen niet of we beste vriendjes zullen worden dus we moeten wel de mogelijk houden om beide in onze eigen woning te kunnen blijven….soort van LAT relatie!
* Ook zijn wij edels wel een slag apart, kunnen best een keel opzetten dus je moet dat wel weten voordat je mij in huis haalt, daarom zou het wel het mooiste zijn als je ervaring hebt met vogels zoals mij.
* ik ben een pittige vogel en heb structuur en regelmaat nodig in mijn leven dus ik heb iemand nodig die met mij aan de slag gaat en mij de baas kan aangezien ik nu bepaal hoe het er aan toe gaat en niet mijn baasje.

Denk jij dat jij mij een mooie gezonde toekomst kan geven dan zie ik heel graag jullie mail tegemoet naar hopeforwings@hotmail.com Hope for Wings gaat mij en mijn vrouwtje helpen om de juiste keuze te maken. Vertel in je mail zoveel mogelijk over jezelf en waarom jij denkt dat ik het beste bij jou kan komen wonen en natuurlijk met wie ik dan allemaal samen kom te wonen.
Ik kijk erg uit naar jullie mails, kijk voor de herplaats procedure vast even op de deze website Een dikke kus van mij!

Rocky