Rocky (Herplaatst)

Posted 8 jaar ago

Over

Ik ben Rocky een vreselijke knappe (ze zeggen) man die woonruimte met personeel zoekt.
Mensen weten niet precies hoe oud ik ben, iig ouder dan 10 jaar, maar ja een echte stoere man gaat zijn leeftijd toch niet verraden dus dat blijft lekker geheim!
Ze zeggen dat ik gezond ben maar als je dat zeker wil weten dan moet je echt even met mij naar een arts….Ook zegt men dat ze niet zeker weten of ik een man ben….pppfff nou daar wil ik niets van weten hoor ik ben gewoon een stoere vent, klaar uit! Bij mijn huidig personeel tap ik op en die behandel ik ook goed maar mensen die ik nog niet ken….sja dat moeten we maar even aankijken.

Wat mijn wensen zijn:
Je moet wel een beetje weten hoe je met een knappe man zoals mij moet omgaan en dus wat ervaring met een geweldig Bonte boer zoals ik hebben.
Aangezien ik best wel op stand leef is het wel de bedoeling dat mijn eigen kamer mee gaat en ik verwacht wel dat mensen mij veel aandacht geven, dat ben ik nl gewent als zeer knappe vent en sja dat is natuurlijk logisch want ik ben onweerstaanbaar!
Ook wil ik veel vrijheid en genoeg speel terrein.

Andere veren vrienden dat zou heel leuk zijn ja, maar uhm ze mogen natuurlijk niet knapper zijn dan dat ik ben…..en trouwens dat kan ook niet.
Oh en heb je per ongeluk een vrouwelijke Bonte boer zitten dan kan ik mijn knappe charmes in de strijd gooien en haar voor mij winnen. En wil ze mij niet….nou ja dan voor haar 10 anderen hoor ppfff.

Oh ja nog zo een verhaal er word 100E vergoeding voor mij gevraagd….ben daar nog best wel boos om want ik ben nl gewoon het 10 voudige waard en zie het eigenlijk als een belediging maar ja maak dat maar goed met wat leuk speelgoed en goede Cullinaire gerechten en snacks op zijn tijd!
Ik woon op dit moment, sja het kan ook niet anders, op stand in Soest!

Rocky is herplaatst naar Xander en Shama, deze 2 lieve mensen hebben al vogels van Hope for Wings, hebben zelf ook al Bonte boertjes en hebben besloten om Rocky toe te voegen aan hun gezin. Rocky gaat een mooi leven tegemoet! Gefeliciteerd Xander en Shama <3