ROCKY (Herplaatst)

Posted 1 jaar ago

Over

Eye of the tiger, Rocky hier, een mooie mannelijke witkuif kaketoe van 18 jaar jong. Vanwege gezondheidsredenen van mijn huidige baasje ben ik op zoek naar een forever home. Ik ben enigszins onzeker en ben dan ook op zoek naar een forever home waar men ervaring heeft met kaketoes en mij over mijn onzekerheid heen kan helpen, van stress ben ik mijn vleugel- en staartveren gaan beschadigen.

Ze zeggen dus dat ik een echte kroelkip ben. Hier ren ik op je af om gekroeld te worden als ik je leuk vindt! Op de bodem van mijn kooi scharrelen vind ik geweldig, tussen de houtsnippers door. Soms vind ik hier dan ook iets van gedroogde kruiden of bloemen die hier zijn verstopt voor mij. Ik ben een echte sloper, hout, karton, het maakt mij niet uit, als het maar regelmatig aangevuld wordt. Zelfs met het karton van een keukenrol kan ik mezelf vermaken. Ik ben handtam.

Ik kan een klein beetje kletsen, vooral losse woordjes zoals hallo als ik blij ben dat jij binnen komt, lekker he als je mij kroelt, ik kan de kuch van oma nadoen en ook nog eens heel hard lachen. Hoe harder jij lacht, hoe harder ik meelach. Ook zeg ik wow, kusje en welterusten.

Op andere vogels reageer ik goed, als in afwachtend, ik ga het uit de weg als ze te heftig op me af komen en zal dus niet zelf de confrontatie opzoeken.

Mijn huidige dieet bestaat uit een zaadmengsel en iedere dag krijg ik verse groente (wat de pot hier schaft) en fruit. Favoriet zijn witlof en watermeloen of een stukje gedroogde papaya. Als ik ruik dat jij pasta aan het koken bent dan roep ik net zo lang lekker tot je mij een stukje geeft.

Ik ben niet getest en wel gesext.

Verhuizen doe ik vanuit Rotterdam Hoogvliet voor een bedrag van € 400,00 met mijn kooi en toebehoren.

Als je mij een forever home zou willen bieden, lees dan goed onderstaande eisen door:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet verstand hebben van kaketoes en er bij voorkeur al eentje in huis hebben.
* Ik leef veel buiten mijn kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn.

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.

Als je denkt dat je Rocky een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Gebruik als e-mail onderwerp mijn naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

* Gezinssamenstelling, inclusief dieren
* Woon/werksituatie
* Wat kun jij mij bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt.
* Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.