SAGE EN PEER (Herplaatst)

Posted 1 jaar ago

Over

Hallo allemaal, hier een grote, kleine uitzondering in de herplaatsing. Sage, een Forpus van 4 jaar, welke samen verhuist met haar maatje Peer een Pyrrhura Frontalis van 3 jaar jong. Wegens een veranderende gezinssituatie en een aanstaande verhuizing zijn zij samen met spoed op zoek naar hun forever home. Door deze verandering is Peer helaas Sage gaan plukken en Sage doet hier nu zelf ook aan mee.

Een bijzonder stel samen, beiden zijn handtam, waarbij Sage een voorkeur heeft voor vrouwen en mannen tolereert, het omgekeerde geldt voor Peer, waarbij Peer dan weer gek is op mannen met lang haar. Sage is een rustige vogel die graag op je vinger of knie een dutje doet. Peer wordt omgeschreven als actiever, maar dom, don’t shoot the messenger Peer 😉

Sage is gek op live muziek, als de huidige eigenaar gitaar speelt en daarbij zingt dan valt zij in slaap. In haar wakkere momenten is ze het liefst op onderzoek om dingen te slopen die niet mogen. Ook verstopt ze zich graag in een tasje, een kom of een wc-rol.

Peer doe je groot plezier met voetspeeltjes en zoals het een echte kromsnavel betaamt op zoek naar dat wat niet mag.

Deze 2 lijken een beetje broer en zus of broer en broer, als Peer iets te spelen heeft, dan wil Sage hier ook meespelen. Peer kan een paar geluidjes nabootsen, zoals tsk-tsk (klikgeluidje) en kusje en vindt het heerlijk om in je capuchon in slaap te vallen.

Ons huidige dieet bestaat voornamelijk pellets. Soms een paar zonnebloempitjes tussendoor als wij mee op stap gaan. Dagelijks krijgen wij groente en/of fruit. Peer is gek op mandarijn, vooral jij een partje, ik een partje. Sage is meer van de bittere smaken zoals, pomelo en witlof.

Wij zijn niet getest en Sage is gesext.

Verhuizen doen wij vanuit Den Haag voor een bedrag van € 50,00 met onze kooi en toebehoren.

Als je ons een forever home zou willen bieden, lees dan goed onderstaande eisen door:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar wij komen te wonen.
* Je moet verstand hebben van vogels.
* Wij leven veel buiten onze kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn.

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.

Als je denkt dat je Sage en Peer een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Gebruik als e-mail onderwerp mijn naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

* Gezinssamenstelling, inclusief dieren
* Woon/werksituatie
* Wat kun jij mij bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt.
* Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.