SAMMY (Herplaatst)

Posted 1 jaar ago

Over

Goedenavond, mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Sammy, een 10-jarige, mannelijke, kleine geelkuif kaketoe. Vanwege gezondheidsredenen van mijn huidige baasje ben ik op zoek naar een forever home. Hierdoor kan zij mij niet meer de aandacht geven die ik verdien en probeer ik mezelf stiekem te plukken, maar dat houdt mijn mama goed in de gaten.

Voor mijn huidige baasje ben ik handtam, maar bij vreemden kijk ik de kat uit de boom. Ben ik eenmaal aan je gewend dan zal jij dit ook met mij kunnen. Hier thuis zit meestal op de zelf geknutselde speelboom en deze gaat ook met mij mee. Ik kan mezelf goed vermaken met sloopspeelgoed, maar met een leeg flesje of een kartonnen doos kan ik ook uren zoet zijn.

Ik kan een klein beetje kletsen, zoals “wat is er mannetje”, “lekker naar buiten”en “wat is er dan”. Ga jij mij helpen om mijn woordenschat verder uit te breiden? Verder vind ik het in de zomer heerlijk om van de zon te genieten in de voliere. Op dit moment leef ik samen met een hond en een grijze roodstaart, ik ben dus andere dieren gewend.

Mijn huidige dieet bestaat uit een zaadmengsel van Prestige Premium en eet ik graag met de pot mee, zoals een aardappel of een botje. Mijn favoriet is toch wel een witte druif. Ik heb een klein eigenaardigheidje en dat is dat ik niet uit mijn poot wil eten. Ik heb nu een sjiek plankje in mijn kooi waar ik vanaf eet.

Ik ben getest en gesext en in bezit van mijn Cites.

Verhuizen doe ik vanuit Zijderveld (Utrecht) voor een bedrag van € 350,00 zonder mijn kooi, maar met mijn zelfgemaakte speelboom.

Als je mij een forever home zou willen bieden, lees dan goed onderstaande eisen door:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet verstand hebben van kaketoes en er bij voorkeur al eentje in huis hebben.
* Ik leef veel buiten mijn kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn.

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.

Als je denkt dat je Sammy een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Gebruik als e-mail onderwerp mijn naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

* Gezinssamenstelling, inclusief dieren
* Woon/werksituatie
* Wat kun jij mij bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt.
* Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.