Senna (Herplaatst)

Posted 7 jaar ago

Over

Hi, ik ben Senna. Een hele knappe edel pop van twee jaar oud. Mijn baasjes hebben mij bij de kweker Senna Papegaaien vandaan. Het lijkt er op dat ik mannen leuker vind dat vrouwen en daarom is het lastig om bij mijn huidige baasjes te blijven. Ik bijt het vrouwelijke baasje namelijk nog wel eens. Daardoor krijg ik nu niet de aandacht en vrijheid die mijn baasjes wel graag voor mij zouden willen. Ik ga daarom ook een vervelend geluid maken als ik vind dat ik te lang in de kooi zit. Daarom zoek ik een nieuw huisje en voor mijn welzijn is hoe eerder hoe beter. Ik ben honden en katten gewend en een hele leuke vogel als we een klik hebben. De kans is alleen groter dat ik een man leuk vind dan een vrouw.

Ik ben niet getest, maar mijn ouders waren dat wel. Dus dat vonden mijn baasjes niet nodig, zeker omdat ik nooit in contact ben geweest met andere vogels. Ik ben niet gesekst, maar ben toch overduidelijk een edel pop! Ik ben niet echt goed gewiekt, dus ik kan nu vliegen. Ik ben niet geringd, daar was de kweker te laat mee. Het is dus wellicht wel verstandig dat ik even gechipt wordt. Ik woon momenteel in Haarlem en mag verhuizen voor een vergoeding van €400,- en mijn kooi, speelboom én speelgoed mag met mij mee. Dus mijn volledige inventaris verhuist mee.

Hier zijn wat eisen als je mij in huis wilt halen, waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over edel papegaaien mocht je hier nog niets van weten. Ervaring is een pré, vooral met edel popjes.
* Ik ben een tamme vogel en het liefst zo veel mogelijk uit mijn kooi. Ik kom graag lekker bij je zitten of op mijn leuke speel/zit plek.
*Bij voorkeur een andere vogel in huis voor gezelschap, maar niet persé om samen in één kooi te wonen. Misschien vind ik een edel man wel interessant.
Als je denk dat jij mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com . Gebruik als email onderwerp mijn naam en zorg dat het volgende in de email staat:
– Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij mij kunt bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken
Volledige aanmeldingen, die dus alle bovenstaande bevatten, worden doorgestuurd naar de huidige eigenaren. Deze beslist uiteindelijk welke aanmelding het beste overeenkomt met de vogel. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.
Wie wordt mijn nieuwe maatje?

Groetjes,
Senna