Siebel (Rescue)

Posted 7 jaar ago

Over

Ik werd getipt over Siebel door Franka Ryutenberg en ben er mee bezig gegaan,
Siebel (leeftijd onbekend maar aan de ring te zien zou de geboortejaar 2004 moeten zijn) was een maand in deze man zijn bezit, hij is kweker/handelaar in kleine vogels en gaf aan geen verstand te hebben van Papegaaien maar hij zag Siebel zag in een dierenwinkel in Bussum en deze heeft meegenomen naar zijn huis in Almere. De man heeft COPD en kwam er achter dat het met een grijsje in de woonkamer niet ging. Wij mochten Siebel voor 250E meenemen. Omdat Diana Hoekman ons hele herplaatsingsprocedure al had doorlopen maar de eigenaar op het laatste moment de papegaai besloot toch zelf te houden ging dat niet door. Dus Diana benaderd en haar verteld over Siebel en ze hoefde hier geen 2 tellen over na te denken. Ook bood Diana gelijk aan om Siebel mee op te halen.
Daar aangekomen zag Siebel er niet al te beste uit, nooit gedouched dus rook naar een stofzuigerzak. Voeding bestond alleen uit zaad (het slechte zaad).

Wij hebben Siebel meegenomen en kwamen er achter dat dit een ongelooflijke zachtaardige vogels is. Niet gewent om op de hand te stappen maar zal helemaal niet bijten, weg duwen of weglopen is de manier om te laten zien dat Siebel dat niet wil.
Siebel woont nu bij Koen, Diana de kids en nog veel meer vogel gezelschap. Siebel is een super lieve vogel die zich steeds meer op zijn gemak voelt en zich helemaal overgeeft aan haar nieuwe gezin. Wij wensen jou een fijn en gelukkig leven!