Sjakie 17-2-2019 Rust zacht (Rescue)

Posted 4 jaar ago

Over

Het is weer zo een week….en dan gelijk ook weer zo een week waarin dit soort dingen moeilijk te handelen zijn…wanneer worden vogels nou eindelijk als volwaardige huisdieren beschouwd…..als vogels hulp nodig hebben dan zijn ze die hulp ook waard!

Gisteren kregen wij van Maartje door dat er een gratis vogel werd aangeboden op een FB site, BB’tje zag er uit als een baby en buikje helemaal kaal….maar oogde niet goed.

Maartje heeft contact met ons opgenomen en vogeltje moest vandaag om 11:00 weg worden gehaald. Vogel was niet van het Meisje die de oproep deed maar van haar ouders. Sjakie zat el 2 weken op de bodem en viel steeds om, is helemaal kaal op de buik en gewoon dood en doodziek dus nu GELUKKIG gelijk onderweg naar Rob.
Bedankt Lieve Diane en man dat jullie Sjakie zijn gaan ophalen.
Bedank Hyke en Rob voor jullie hulp weer!

Laten we met zijn allen kaarsjes branden, gebedjes en wensjes doen want het ziet er niet goed uit voor Sjakie. Sjakie is ouder dan 5 jaar en verdiend een goed leven….wij gaan met zij allen voor dit hoopje vechten!

Kom op Sjakie je kan het, word beter!  we hebben je nog zoveel moois te bieden.

Jammer genoeg is Sjakie niet beter geworden en de uistalg van de testen gaven aan dat hij Zwaar positief PDD was dus hebben wij Sjakie uit zijn lijden moeten halen. Een moeilijke maar enige beslissing die wij voor haar konden maken. Sjakie was een meisje en wij zullen deze aandoenlijke dame nooit van ons leven meer vergeten. Rust zacht kleine meid.