SKITTELS (Herplaatst)

Posted 6 jaar ago

Over

Hallo, ik ben Skittels, een prachtige Molinea Turquoise man van bijna 3 jaar oud. Ik kom bij een hobbykweker vandaan en heb vanaf dat ik 8 weken oud was bij mijn vorige baasje gewoond waar een zonparkiet woonde waar ik echt niet mee overweg kon. Ik ben verhuisd naar mijn huidige baasjes. Helaas kan ik met pyrrhura ook niet overweg, want hij valt mij de hele tijd aan. Daarom zoek ik weer een nieuw huisje.
Ik vind het erg gezellig om bij je te zitten en kan met gemak de hele dag op je schouder en in je haren meeliften. Ik vind het heerlijk om te badderen in de gootsteen en ik hang graag in het touw voor het raam om naar buiten te kijken. Ik was niet gewend om te vliegen, maar inmiddels ga ik als een speer het huis door. Ik moet nog wel even oefenen, want ik ben nog niet zo handig. Ik vind het niet leuk als ik mijn kooi in moet en zal je dat dan ook luidkeels laten weten.

Ik heb iemand nodig die verstand heeft van pyrhurra’s en waar het niet erg is als andere vogels niet met mij overweg kunnen…wij moeten dan toch samen kunnen leven. Hier moet je voordat je reageert bewust van zijn.

Ik ben getest en gesext door mijn huidige eigenaren en ga weg voor een vergoeding van 100 euro zonder kooi, ik woon in Voorburg.

Natuurlijk ga ik niet zomaar weg er zijn eisen waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over de vogelsoort mocht je hier nog niets van weten. Ervaring is een pré. Weet bijvoorbeeld dat pyrrhura’s erg pittig kunnen zijn en hoe je hiermee om moet gaan.
* Ik ben een tamme vogel en het liefst zo veel mogelijk uit mijn kooi. Ik kom graag lekker bij je zitten of op een leuke speel/zit plek zoals een speelboom, ik vlieg graag.
*Bij voorkeur een andere vogel in huis voor gezelschap, maar niet persé om samen in één kooi te wonen. Een andere pyrhurra heeft natuurlijk de voorkeur.

Als je denk dat jij mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com. Gebruik als email onderwerp mijn naam en zorg dat het volgende in de email staat:
– Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij mij kunt bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken
Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.

Groetjes van Skittels