Smartje en Pickles (Herplaatst)

Posted 7 jaar ago

Over

Wij zijn Smartje & Pickles! Wij zijn geelkoplori’s. Smartje is de stoere man en Pickles is de knappe dame. Wij houden van heel veel aandacht van ons baasje voor ons zelf! Alleen voor ons tweetjes! Daarom kan ons baasje ons niet samen los laten met de andere vogels en krijgen we nu niet genoeg aandacht. En dat laten we dan ook horen. Wij zoeken dus een baasje die ons veel aandacht en vrijheid kan geven en dat we niet persé samen los hoeven met andere vogels, want misschien vinden wij die vogels ook niet zo leuk. Wij zijn samen namelijk al heel gelukkig. We houden heel erg van bij mensen zitten en we houden van sloopspeelgoed. We zouden ook heel graag een speelboom krijgen en natuurlijk een ruime kooi. Wij kunnen nu vliegen en je moet er rekening mee houden dat wij lori’s zijn, dus speciale voeding moeten en dunne ontlasting hebben. Wij kunnen er dus best een smeerboel van maken en dat moet je niet erg vinden. Bedenk ook dat wij best wat volume kunnen produceren.

Wij zijn gesekst, maar niet getest en niet gewiekt. We mogen verhuizen voor een vergoeding van €200,- en wij wonen nu in Deurne, België. Onze kooi mag mee, zodat we eerst ons vertrouwde plekje nog hebben. Maar deze is eigenlijk aan vervanging toe, dus als we een beetje gewend zijn, willen we graag een andere ruime kooi.
Hier zijn wat eisen als je mij in huis wilt halen waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar wij komen te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over lori’s mocht je hier nog niets van weten. Lori’s hebben speciale behoeften en deze mogen niet onderschat worden. De ontlasting is erg dun omdat lori’s alleen maar vloeibaar voedsel eten. Zaden mogen zij dan ook echt niet eten. Goed inlezen is dus erg belangrijk.
* Wij zijn tamme vogels en het liefst zo veel mogelijk uit onze kooi en lekker bij je zitten of op een speelboom.

Als je denk dat jij ons een mooi en gelukkig leven kan geven dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com met daar in zoveel mogelijk over jezelf en je huidige (gezins) situatie en waarom jij denkt goed voor ons te kunnen zorgen.
Denk jij dat je ons kunt bieden wat we vragen? Dan komen we heel graag gauw met jullie kroelen!

Groetjes, Smartje & Pickles