Solas (niet door HFW)

Posted 3 weken agoCaique

Leeftijd: 6
Geslacht: Vrouw
Size: Middel

Over

Hallo allemaal,

Graag zou ik mezelf even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Solas, een lieve roestkop caique pop van 6 jaartjes jong. In februari is mijn baasje helaas overleden. Daarom zoek ik nu een fijn, lief en zorgzaam iemand die mijn nieuwe vriend voor het leven kan worden.

Tam ben ik redelijk, en zeker niet schuw of bang. Met de juiste liefde en aandacht kan ik zeker nog een stuk tammer worden. Op je vinger of arm stappen doe ik wel altijd netjes. En ook bij iedereen: eenkennig ben ik zeker niet.

Spelen doe ik graag met karton, en op de touwen in mijn kooi zit ik ook graag. Mezelf vermaken in en buiten mijn kooi kan ik goed, hoewel ik het wel heel erg gezellig vind als er vogels/soortgenoten om mij heen zijn en / of iemand aanwezig is die mij gezelschap kan houden. Zo was mijn baasje vaak bij mij in de buurt lekker met zijn hobby’s bezig. Maar vooral de andere vogels om me heen vond ik erg gezellig.

Mijn basis voer eet ik altijd netjes op, maar daarnaast heb ik ook beslist sinaasappel nodig. Dat je mij regelmatig een lekker stukje sinaasappel geeft is dus erg belangrijk.

Samenleven met andere vogels stel ik heel erg op prijs; nu woon ik ook gezellig tussen vele andere vogels. Wel heb ik mijn eigen kooi waar ik ook meestal wel op blijf om lekker te spelen.

Af en toe komt bij ons wel eens de kat van de buren op bezoek. Dat vind ik geen enkel probleem. Honden ben ik daarentegen niet persé gewend.

Verhuizen doe ik vanuit Haarlem voor een vergoeding van €150,- samen met mijn kooi en toebehoren. Gesext ben ik wel, maar niet getest op overdraagbare papegaaienziekten.

Als je mij een goed huisje zou willen bieden lees dan onderstaande eisen goed door:

*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.

* Voldoende tijd en aandacht.

* Het liefst andere vogels / soortgenoten aanwezig.

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.

Informatie over de vogel:

  • Stapt op
  • Hand tam

Kan goed samen leven met:

  • Andere dieren
  • Andere vogels

Plaats

Wil je mij adopteren?

Schrijf een bericht: info@hopeforwings.nl
Adoptieformulier