Tim 20-7-2020 (Rescue)

Posted 3 jaar agoBlauwvoorhoofd Amazone

Leeftijd: 40
Geslacht: Man

Over

Deze knappe kerel heet tim en is in de 40 jaar.
Tim woonde bij mensen boven de 90 jaar die vanwege gezondheid redenen niet meer voor Tim konden zorgen en daarom heeft hun dochter ons ingeschakeld om Tim op te halen.
Voor Tim gaat momenteel een hele nieuwe wereld open qua huisvesting en eten en aandacht, Tim heeft al die tijd in een niet te beste veel te kleine kooi gezeten wat aaerdig zijn tol heeft geëist op zijn lichaam.
Tim zijn pootjes zijn ontzettend stram en hij ziet ook slecht maar met de dag zien we al verbetering met de stramheid van zijn pootjes hij zit vanaf dag 1 bij ons op de visolie en geniet volop van zijn eten wat hij krijgt en de ruimte die hij niet gewent is. Zo begint hij ook te klimmen en zoekt het hoger op ?
Tim geniet nog even van alle verwennerij in het half way house voordat we op zoek gaan naar een geweldig huisje voor jou.
Welkom onder de vleugels van hope for Wings knappe vent!
Het gaat hardstikke goed met Tim, hij is verliefd geworden op medebewoonster Lorre van het Half way house en Tim en Lorre zijn samen herplaatst en lopen heel wat kilometers door het huis van Ronald heen.