Tino (Herplaatst)

Posted 2 jaar ago

Over

Goedendag, mag ik mij even voorstellen, Tino een zonparkiet van 4 jaar en door een veranderende gezinssituatie, waardoor ik nu de aandacht moet delen, op zoek naar een nieuw forever home.

Ik ben een rustige vogel (voor een zonparkiet), maar begroet je vol enthousiasme als je thuis komt. Ik kan mezelf goed vermaken als ik in mijn kooi ben en voldoende speelgoed heb. Uit de kooi zijn ben ik gewend, zodra er iemand thuis komt en eis dan ook je onverdeelde aandacht. Mijn favoriete speelgoed is sloopspeelgoed en ik ben voorzien van een boomstam waar ik graag tegenaan zit.

Mijn dieet bestaat uit een mix van pellets en zaden. Aangevuld met groente en ftuit. Voordat ik hier iets lekkers krijg, zoals een nootje, zeg ik kusje. En zie ik kaas dan vlieg ik daarop af, al weet ik dat ik het niet krijg.

Ook ga ik graag met je mee onder de douche. Iedere week heb ik een beautyday en mag dan mee onder de douche. Als we naar boven lopen dan spreid ik mijn vleugels hier al voor. Deze dag zou ik bij mijn nieuwe baasjes ook graag hebben.

Ik ben tam voor mijn baasjes en voor mensen die ik iets langer ken. Dan wil ik ook graag bij je zitten. Wel kijk ik eerst even de kat ui de boom. Ik ben gewiekt, maar zit het liefst bij je, ik vlieg dan ook liever niet.

Ik ben NIET getest en niet gesext. Op zoek naar een huisje zonder kleine kinderen, daar word ik nerveus van, kinderen vanaf 12 jaar daar kan ik wel mee omgaan. Verhuizen doe ik vanuit Houten voor een bedrag van € 150,00, met mijn kooi, speeltjes en reistas..

Als je mij een goed huisje zou willen bieden lees dan onderstaande eisen goed door:
*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
*Je moet verstand hebben van papegaaien en weten wat mijn soort inhoud!
*Ik leef graag buiten mijn kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn.
Als je denkt dat je mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl
Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.
(dit momenteel met inachtneming van de Corona richtlijnen)

Gebruik als e-mail onderwerp mijn naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:
Gezinssamenstelling, inclusief dieren
Woon/werksituatie
Wat kun jij mij bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt.
Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.
Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.