TONGO (niet via Hope for Wings)

Posted 2 jaar ago

Over

Goedendag, mag ik mij even voorstellen, Tongo hier, een mooie Grijze Roodstaart. Of ik man of pop ben, weet alleen ik, wel wil ik mijn leeftijd aan jullie verklappen, ik ben 18 jaar jong. Vanwege de huidige thuissituatie (thuiswerken) vertoon ik partnergedrag en ik eis de aandacht dan op. Dit is niet helemaal een gezonde situatie en zoeken mijn baasjes dus een huisje voor me waar ik een frisse nieuwe start kan maken.

Ik ben gek op het slopen van karton. Anders speelgoed vind ik maar eng en ben ik daar eenmaal aan gewend als je het in de kooi hangt dan kijk ik er niet naar om. Wel houd ik erg van douchen en ga ook het liefst iedere ochtend met je mee onder de douche. Zet mij maar op de grond en de douchekop op mijn koppie…… HEERLIJK! Voor meerdere mensen ben ik handtam maar mijn mijn huidige mama kan alles met mij.

Mijn huidige baasjes omschrijven mij als een echt gezelschapsdier en ben graag onder de mensen, ook ben ik erg leergierig en kan kletsten als de beste. Ik kan stemmen imiteren en ken hier het hele huishouden (inclusief de andere dieren) bij naam. Koekkie, poppetje, wat moet je wil je vechten en neem dan een gevechtshouding aan met mijn vleugels. Ook kan ik vloeken, maar dan wel in het Surinaams en Hindoestaans. Van deephouse muziek ga ik een dansje met je mee doen als jij dansend de kamer doorgaat.

Mijn huidige dieet bestaat uit Psittacus High Energy pellets (dit moet ook zo blijven) met 2 keer per week een zadenmix. Groenten eet ik mee met de pot, broccoli, paksoi, wortels en bonen. Favoriet fruit is appel en banaan.

Ik ben niet getest en niet gesext.

Ik verhuis vanuit Amsterdam voor een bedrag van € 300,00 en neem mijn kooi en toebehoren mee en ben netjes in het bezit van mijn Cites.

Als je mij een goed huisje zou willen bieden lees dan goed onderstaande eisen goed door:
*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
*Je moet verstand hebben van papegaaien en er al eentje in huis hebben
* Ik leef veel buiten mijn kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn
* De huidige eigenaren willen graag op de hoogte blijven van hoe het met mij gaat

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.

Op dit moment met in achtneming van de huidige maatregelen.

Als je denkt dat je Tongo een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Gebruik als e-mail onderwerp mijn naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

Gezinssamenstelling, inclusief dieren
Woon/werksituatie
Wat kun jij mij bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt.
Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.