WILLY (Herplaatst)

Posted 1 jaar ago

Over

Hey, hey!

Mag ik mij even aan jullie voorstellen, Willy, een 7-jarige Bonte Boer, man of pop is niet bekend. Mijn eerste baasje werd ziek en kon niet meer voor mij zorgen, waarna mijn huidige personeel mij in huis hebben genomen. Tijdens een verbouwing heb ik tijdelijk ergens anders gewoond, waar het mij toch iets te druk was. Hierdoor kreeg ik veel last van stress, wat zich uitte in plukken en baldadig gedrag. Hierdoor is mijn vrouwtje een beetje bang voor mij geworden en vind dat ik niet krijg wat ik verdien, Op zoek naar personeel met rust, reinheid en regelmaat.

Voor deze tijdelijke verhuizing was ik een allemansvriend en wil van iedereen die binnenkomt de aandacht. Gezellig op je schouder erbij zitten, heerlijk geknuffeld worden of meekletsen. Ik heb zo mijn kletsmomenten en brabbel dan wat af, ik verwacht van jou dan natuurlijk wel dat je in mensentaal of in mijn brabbeltaal terug kletst. Alleen als jij harde geluiden maakt, bv bij het opstapelen van de borden laat ik horen dat ik ook hard kan roepen.

Mijn dieet bestaat uit een zadenmix aangevuld met pellets. Hier maak ik dan soep van, pelletsoep, een echte fijnproever. Mijn groente eet ik dan ook bij voorkeur gekookt, worteltjes en spruitjes zijn mijn favoriet.

Spelen ben ik nog aan het leren, voor nieuwe speeltjes ben ik altijd een beetje angstig, maar met hout, karton en papier doe je mij een plezier. Dit kan ik namelijk goed slopen. Bij het douchen/badderen heb ik liever geen pottenkijkers en doe dit dan ook bij voorkeur in mijn drinkbakje, zorg jij dan geregeld voor vers water na mijn zelfgemaakte pelletsoep?

Verhuizen doe ik vanuit Den Helder met mijn kooi en toebehoren, voor een vergoeding van € 175,00.

Ik ben NIET getest en niet gesext.

Als je mij een goed huisje zou willen bieden lees dan goed onderstaande eisen goed door:

  • Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
  • Je moet verstand hebben van papegaaien en er het liefst al eentje hebben.
  • Ik leef graag veel buiten mijn kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn.
  • Ik word niet geplaatst bij kinderen jonger dan 12 jaar.

Als je denkt dat je mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.Op dit moment met inachtneming van de corona maatregelen.

Gebruik als e-mail onderwerp mijn naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

  • Gezinssamenstelling, inclusief dieren
  • Woon/werksituatie
  • Wat kun jij mij bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt.
  • Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.