YOGO (Herplaatst)

Posted 6 jaar ago

Over

Gisteren heeft Peter voor Hope for wings Yogo opgehaald.
Yogo is een venezuela Amazone van 36 jaar oud die al zijn hele leven in de familie was maar nu zsm door allergie weg moest, dus aan ons het verzoek om hem met Spoed op te halen, en gelukkig vond Aranka Peter 🙂 joh die woonde er niet ver vandaan! Wat een mazzel!

Yogo had kleine beschadigingen op zijn ogen en was wat benauwd dus is Peter vandaag met Yogo naar Christel Baltus-Sars geweest ook omdat Christel al bekend is met deze vogel.

Toen de baasjes in 2012 voor Yogo zijn ogen en schimmel infectie al bij cristel waren geweest is deze geadviseerd om een behandeling te starten voor beide….dat hebben ze jammer genoeg niet gedaan waardoor de ogen niet meer te redden zijn en Yogo waarschijnlijk gewoon erg slecht ziend is.Zwaarder ademend is ie alleen bij stress en kijken we even aan. Voor nu is Yogo getest en staat ie bij Peter en Guda op hun slaapkamer in Quanrantaine…nu maar hopen dat dit moppie geen vieze woordjes leert

Yogo is een lieve zachtaardige vogel, wij zullen ook voor Yogo weer een warm huisje zoeken zodra de testuitslagen goed zijn terug gekomen.

Komt goed Yogo je zit op een mooie plek en krijgt een mooie toekomst!
Bedankt weer Peter Swart en Guda Swart Baartse!