YOGO (Herplaatst)

Posted 6 jaar ago

Over

Hey, ik ben Yogo de Venezuela amazone van ongeveer 40 jaar oud. Ik ben een rescue die bij Peter in de opvang zit. Ik heb ben helaas slechtziend en ben daarom soms wel schrikachtig. Maar ik leer goed en kan heel erg lief zijn voor de mensen wie ik leuk vind. In mijn vorige huisje had ik een 11 jarig meisje die alles met mij kon. Bij Peter wil ik inmiddels opstappen, mits er een handdoek over zijn hand ligt. Huid vind ik nog wat spannend. Ik hou ook van kroelen. Ik zoek een plekje waar ik van mijn pensioen mag genieten, lekker in vrijheid mag leven en veel gekroeld word.

Ik ben getest en ik ben een man. Ik verblijf nu in Krommenie en mag verhuizen voor een vergoeding van €200 met kooi.

Hier zijn wat eisen als je mij in huis wilt halen, waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over de vogelsoort mocht je hier nog niets van weten. Ervaring is een pré.
* Ik ben een tamme vogel en het liefst zo veel mogelijk uit mijn kooi. Ik kom graag lekker bij je zitten of op een leuke speel/zit plek zoals een speelboom.
*Bij voorkeur een andere vogel in huis voor gezelschap, maar niet persé om samen in één kooi te wonen.

Als je denk dat jij mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com . Gebruik als email onderwerp mijn naam en zorg dat het volgende in de email staat:
– Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij mij kunt bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken
Volledige aanmeldingen, die dus alle bovenstaande bevatten, worden doorgestuurd naar de huidige eigenaren. Deze beslist uiteindelijk welke aanmelding het beste overeenkomt met de vogel. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.

Groetjes van Yogo