OPA KAREL ( † 5-3-2022) (Rescue)

Posted 4 jaar ago

Over

Donderdag kregen wij een bericht over een BG ara genaamd Karel. Karel zijn baasje is donderdag overleden en er was niemand die Karel in huis kon nemen dus heeft de man zijn zoon ons ingeschakeld. Karel is een 40+ BG Ara en was de grote vriend van de man. Altijd bij hem en lekker veel lol totdat de man een paar maanden geleden ernstig ziek werd.
Karel heeft maanden in de kooi gezeten die van zichzelf ook niet al te groot was
Karel mist zijn mens…..hij roept om zijn Papa.

Karel was blij om er uit te mogen en hij stapte toen het deurtje open ging dan ook snel uit de kooi en op de arm en kroop zowat in Yolande en haar man Tjerck die Karel waren gaan ophalen.
Stapte ook zo in de bench…de kooi is daar gebleven deze was helemaal verroest.

De rit naar huis was wat vervelend Kareltje werd wagenziek,
Maar eenmaal thuis laat hij snel zijn achte karakter zien en is erg blij dat hij aandacht krijgt, kruipt weer letterlijk bij Yolande in haar nek.
Nu is het kereltje moe van alle gebeurtenissen en zit hij lekker te slapen.

Maandag naar Ome Rob voor de testen en een check up en dan gaan we op zoek naar een liefdevol huis voor deze lieve kerel.

Welkom onder de vleugels van Hope for wings mannetje!

Yolande en Tjerck bedankt weer om dit voor Hope for Wings maar vooral voor Karel te hebben gedaan. Jullie zijn engelen!

Ondertussen is Kerel getest en is hij A-specifiek op PDD dus moet hij binnenkort opnieuw getest worden.

Karel is ondertussen opnieuw getest en nu was de uitslag was nu gelukkig Negatief. Inmiddels kan Yolande Karel niet meer missen en Karel Yolande ook zeker niet, hij is namelijk helemaal verliefd op haar. Dus Karel blijft lekker bij Yolande en haar gezin wonen!