Al herplaatst

BEER (Niet via HfW)

Ola, graag stel ik mij aan jullie voor, Beer hier, geen knuffelbeer, maar een mannelijke Bonte Boer van 10 jaar jong. Mijn huidige baasje heeft niet meer voldoende tijd voor mij en ik ben dan ook op zoek naar een 5-sterren huisje waar ik de rest van mijn leven mag doorbrengen, bij voorkeur zonder andere vogels, met de andere vogels hier in huis kan ik niet door een deur.

Mijn huidige baasje omschrijft mij als een pittige man met een eigen willetje. Ik vind het moeilijk om op en af te stappen, daarom gebruiken ze hier een opstapstok. Als ik namelijk niet bij je weg wil dan houd ik me vast aan je vinger 😉

Kriebelen op mijn koppie vind ik helemaal het einde, maakt mij niet uit wie dat dan doet. Als je dan ook nog lief en zachtjes tegen me praat dan smelt ik en vind ik je geweldig, ik reageer dan ook erg op stemgeluiden.

Buiten kriebelen op mij koppie, vind ik het slopen van kurk ook helemaal leuk. Ik ben gewiekt omdat ik anders het hele huis door vlieg. Ik ga dan naar plaatsen waar ik niet mag komen om mijn grote hobby slopen uit te oefenen. En ja, ik vlieg je dan overal achterna. Ik kan ook een trucje; Hier noemen ze dat “dood”, gek eigenlijk, ik ga dan op mijn rug in je handen liggen en laat dan heel rustig mijn koppie zakken om heel stil te blijven liggen. Eng he?

Mijn huidige dieet bestaat uit pellets van Zupreem, maar stiekem ben ik gek op alle soorten pellets. Ook krijg ik iedere dag een zadenmix van Lolo, gedroogd fruit en een groentemix. Ik ben een echte alleseter en vind eigenlijk alles lekker, maar echte favorieten zijn framboos en banaan. En mais vind ik heel leuk om te slopen. Af en toe word ik verwend met een walnoot, pijnboompitjes of een nutriberrie

Ik ben getest, maar niet op PDD en gesext.

Verhuizen doe ik vanuit Den Haag voor een bedrag van € 125,00 met mijn kooi en toebehoren.

Als je mij een goed huisje zou willen bieden lees dan onderstaande eisen door:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar wij komen te wonen.
* Je moet verstand hebben van papegaaien.
* Ik leef veel buiten mijn kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn.

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.

Als je denkt dat je Beer een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Gebruik als e-mail onderwerp mijn naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

* Gezinssamenstelling, inclusief dieren
* Woon/werksituatie
* Wat kun jij mij bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt.
* Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.