Al herplaatst

Bibi & Yunai

Hallo lieve papegaaien mensen, Ik ben Bibi een knappe meid van 10 jaar jong, toen ik bij mijn huidige baasje kwam wonen was ik wild en bang maar ben uitgebloeid tot een lieve meid met een zacht karakter. Ik ben rustig, kijk de kat uit de boom en als ik denk dat alles goed is dan kom ik lekker los.

10 jaar geleden kwam ik een super knappe kerel tegen genaamd Yunay en wij hebben toen ook besloten om samen te gaan wonen, Yunay is ook 10 jaar en erg modegevoelig, hij wil graag anders zijn dan anderen dus veranderd hij regelmatig van jas….niemand weet waarom behalve dat hij zijn modegevoel misschien wel van zijn vader heeft overgenomen. Hij is wel heeel erg lief, vaak ook een clowntje en houd super veel van mensen aandacht, het liefst zo veel mogelijk!

Samen zijn wij dus een stel en gaan wij samen oud worden, ons scheiden is geen optie en ons gebruiken voor de kweek al helemaal niet! Wij wonen samen vinden elkaar heeel erg lief en soms dan hebben wij ook wel eens een echtelijke ruzie….maar ja die goedmaakzoen is dan ook waar we het voor doen he!
Wij zijn honden en katten gewent, bij kleine kinderen gaan wij altijd een beetje mee zitten feesten…ach ja moet kunnen he! Hun schreeuwen? Doen wij het spelletje wel even mee J
Wij kunnen niet langer bij ons vrouwtje blijven wat haar veel verdriet doet, ons mensenzusje is allergisch voor ons en het gaat echt niet meer.

Wij zijn echt een heel lief paar ook voor mensen.
Wij zijn momenteel opgevangen door een lid van Hope for Wings en wonen in s’Gravenzande en gaan weg voor een vergoeding van 500E en dat is inclusief onze kooi.
Mijn man is getest en op alle testen negatief, dus dat bewijst dat hij echt met mode bezig is en niet is medisch heeft, omdat ik al 10 jaar intensief contact met hem heb kunnen we er van uit gaan dat ik ook niet ziek ben maar die is niet 100% zeker, wil je dat ik ook getest word dan komen de test kosten van 72E bovenop de 500E herplaatsvergoeding, dus dan 572E totaal.

Heb jij ervaring met edels of je hier heel goed over ingelezen (iig ervaring met grotere kromsnavels) Denk jij dat jij ons een mooie toekomst kan bieden met een mooie plek waar wij kunnen spelen en klimmen (speelboom), want daar houden wij van, en wij lekker veel uit de kooi kunnen zijn, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com , met daar in zoveel mogelijk over jou zelf, je familie en je situatie en vooral waarom je denkt ons een goede leven te kunnen bieden.