Al herplaatst

Sjakie

Hallo allemaal! Ik ben Sjakie de grijze roodstaart van 3 jaartjes oud. Ik ben aangekocht bij Dennis en woon al mijn hele leven bij mijn baasje. Helaas heeft mijn baasje niet voldoende tijd meer voor mij en dat levert mij ook veel stress op. Daarom is het belangrijk dat ik snel een nieuw plekje heb. Ik ben een hele vrolijke vogel en zoek een plekje waar ik ook weer echt vogel kan zijn. Veel aandacht, veel los, veel spelen enzo!
Ik ben getest op Chlamydia, ik ben een knappe dame en ben niet gewiekt. Ik woon momenteel in Heemskerk en mag met volledige inboedel (kooi, boom, speeltjes, reiskooi) verhuizen voor een vergoeding van €250.

Hier zijn wat eisen als je mij in huis wilt halen, waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over de vogelsoort mocht je hier nog niets van weten. Ervaring is een pré.
* Ik ben een tamme vogel en het liefst zo veel mogelijk uit mijn kooi. Ik kom graag lekker bij je zitten of op een leuke speel/zit plek zoals een speelboom.
*Bij voorkeur een andere vogel in huis voor gezelschap, maar niet persé om samen in één kooi te wonen.
Als je denk dat jij mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com. Gebruik als email onderwerp mijn naam en zorg dat het volgende in de email staat:

– Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij mij kunt bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken

Volledige aanmeldingen, die dus alle bovenstaande bevatten, worden doorgestuurd naar de huidige eigenaren. Deze beslist uiteindelijk welke aanmelding het beste overeenkomt met de vogel. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.
Wie wordt mijn speelmaatje? Sjakie.