NU IN DE HERPLAATSING

BRAM

Hey, hey!

Tadaaaaaa, Bram hier, een vrolijke Bonte Boer. Mijn leeftijd is niet precies bekend, maar mijn huidige baasjes denken dat ik ongeveer 10 jaar ben. Bram is stiekem een popje. Een aantal maanden geleden ben ik geadopteerd alleen is er geen klik en ben ik op zoek naar een huisje waar men tijd, liefde en geduld heeft om mij weer zelfvertrouwen te geven. Momenteel is zij dan ook niet meer handtam. Wij hebben het vermoeden dat Bram op zoek is naar mannelijk gezelschap.

Bram is erg gehecht aan haar schommel en schommelt er dan ook lustig op los en zet zichzelf daarbij af om hard te kunnen schommelen. Ook is ze gek op slopen, waarbij grote kurkrollen haar favoriet zijn om op zoek te gaan naar de schroef zodat deze naar beneden valt. Maar eigenlijk sloopt ze alles wat er in haar kooi wordt gehangen, wel is er een voorkeur voor zachtere houtsoorten.

Bram is een aardige kletskous en zegt o.a. slaap lekker, sperzieboon, brrrrammmetje, lekker he en snoepje. In haar eigen vogeltaal kan Bram ook hele verhalen ophangen, erg gezellig om om je heen te hebben. Bram pikt snel nieuwe woordjes op.

Het huidige dieet van Bram bestaat uit pellets van Harrison, aangevuld met een zadenmix. Dagelijks krijgt Bram een portie groente en fruit, zoals sperziebonen, mandarijn en een gekookt eitjes. Grote favoriet is toch wel wortel en appel. Af en toe wordt Bram verwend met een zonnebloempitje of nootje.

Verhuizen doe ik vanuit Ter Aar zonder kooi en toebehoren voor een vergoeding van € 125,00, wel neem ik mijn schommel en speeltjes mee.

Ik ben getest en gesext.

Als je mij een goed huisje zou willen bieden lees dan onderstaande eisen goed door:

*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
*Je moet verstand hebben van papegaaien en er bij voorkeur al een in huis hebben.
* Ik leef graag veel buiten mijn kooi, dus daar moet genoeg tijd voor zijn

Als je denkt dat mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.com

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.

Gebruik als e-mail onderwerp mijn naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

  • Gezinssamenstelling, inclusief dieren
  • Woon/werksituatie
  • Wat kun jij mij bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt.
  • Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.