Al herplaatst

GOOFY

Hey daar! Ik ben Goofy de grijze roodstaart van 9 jaar oud. Ik kom bij 4 animals vandaan, omdat mijn baasje is overleden moet ik nu verhuizen, dat heeft ze goed geregeld omdat ze het beste wilde voor mij! Ik hou van lekker kletsen en fluiten en ik leer snel. Ik vind handen nog wel een beetje spannend, maar het gaat steeds beter. Ik wil je nog wel eens bijten, maar dan zeg ik ook alvast “au” voor jou, dat is dan wel weer lief nietwaar?

Ik ben getest en ik ben een man en mag verhuizen voor een vergoeding van €250 zonder inboedel, want die heb ik momenteel niet. Cites is in aanvraag, pas wanneer deze er is word ik officieel overgedragen.

Hier zijn wat eisen als je mij in huis wilt halen, waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over de vogelsoort mocht je hier nog niets van weten. Ervaring is een pré.
* Ik ben een tamme vogel en het liefst zo veel mogelijk uit mijn kooi. Ik kom graag lekker bij je zitten of op een leuke speel/zit plek zoals een speelboom.
*Bij voorkeur een andere vogel in huis voor gezelschap, maar niet persé om samen in één kooi te wonen.

Als je denk dat jij mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com. Gebruik als email onderwerp mijn naam en zorg dat het volgende in de email staat:
– Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij mij kunt bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken
Volledige aanmeldingen, die dus alle bovenstaande bevatten, worden doorgestuurd naar de huidige eigenaren. Deze beslist uiteindelijk welke aanmelding het beste overeenkomt met de vogel. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.

Groetjes van Goofy