Al herplaatst

Molly

Hoi, ik ben Molly. Een hele mooie witkuif kaketoe man van 14 jaar oud. Ik kom bij Lorre en Co vandaan en woon al mijn hele leven bij mijn baasje. Mijn verleden is dus goed! Alleen krijg ik nu wat te weinig aandacht naar mijn mening en ja dan laat ik horen. En goed ook. Zoals een kaketoe dat nou eenmaal kan. Dus ik zoek een huisje waar mijn baasje heel veel thuis is en ik veel los mag en veel aandacht krijg, zodat ik er niet zo om hoef te roepen.

Tevens hou ik van slopen en ben ik een echte houdini, er is dus altijd wat te beleven met mij. Een andere vogel in huis lijkt mij wel gezellig. Er zit hier een valkparkiet en die vind ik wel heel interessant. Dus ik wil wel graag weer zo’n leuk gezellig vogeltje (of grotere vogel, maat maakt niet uit) waar ik naar kan kijken mee kan praten. Samenwonen wil ik waarschijnlijk niet, want echt contact met andere vogels heb ik nog nooit gehad. Maar dat moet mijn nieuwe baasje maar rustig samen met mij bekijken, als zij al een grote vogel heeft die ik toevallig heel leuk blijk te vinden. Het belangrijkste is dat ik mij niet hoef te vervelen!

Ik ben niet gewiekt of getest, maar mijn geslacht is bekend. Ik ben een stoere en knappe man. Ik woon op dit moment in Beekbergen en mag verhuizen met mijn kooi voor een vergoeding van €700,-.

Hier zijn wat eisen als je mij in huis wilt halen waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over witkuif kaketoes mocht je hier nog niets van weten. Ervaring met kaketoes is een GROTE pré.
* Ik ben een tamme vogel en het liefst zo veel mogelijk uit mijn kooi en lekker bij je zitten of op een speelboom.
*Bij voorkeur een andere vogel in huis voor gezelschap, maar niet persé om samen in één kooi te wonen.

Als je denk dat jij mij een mooi en gelukkig leven kan geven dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com met daar in zoveel mogelijk over jezelf en je huidige (gezins) situatie en waarom jij denkt goed voor mij te kunnen zorgen.

Wie wilt mijn nieuwe maatje worden?

Groetjes, Molly