Al herplaatst

ROCCO & LUNA

Rocco & Luna komen helaas terug in de herplaatsing….

Lieve papegaaienmensen, wij zijn Rocco en Luna 2 grijze kanjers, Ik Rocco ben een man van 3 jaar oud (januari geworden) , mijn vriendin Luna is een knappe meid van 2,5 jaar oud (3 in oktober) wij zijn dus eigenlijk nog 2 heerlijke peuters! Maar man oh man wat hebben wij een woordenboek! Als ik er aan denk moet ik er zelf om lachen, ik ben nl echt een ouwehoer! Maar wel met een heeeel lief stemmetje. Wij zijn echte “Papegaaien to go” Gaan het liefst overal mee naar toe, want ja je zou toch maar een stukje van de actie missen he!? Dus wij zijn echte binnen maar ook buiten vogels!

Wij zijn 2 zeer sociale vogels en wonen nu in 2 aparte kooien, dit omdat onze baasjes de kooien niet groot genoeg vonden om ons samen in te doen, maar wij kunnen dus samen in een grotere kooi mocht dit wenselijk zijn en is misschien ook wel gezellig ook!. (zolang deze maar niet zwart van kleur is want dat vind ik vreselijk!)

Wij hebben de benodigde papieren, zijn niet getest maar wel gesext. Onze baasjes willen dat wij met onze uitzet gaan verhuizen zodat de overgang zo soepel mogelijk gaat, ze hebben er dan ook veel verdriet van maar wij kunnen niet blijven vanwege ziekte van ons vrouwtje en dat vinden wij dan ook niet leuk. Wij hebben dus 2 kooien en een Java boom en ook een doos vol van onze speelgoed.

Wij verhuizen van uit Oude Tonge voor een vergoeding van € 500 en een leven lang trouwe liefde!

Wij houden van Harrisons en dit is wel de bedoeling dat wij dit ook blijven krijgen. Wij zijn 2 gezellige vogels, houden van lekker babbelen en zijn geen bijters, misschien eerst even de kat uit de boom kijken maar we zijn leuke, sociale en nieuwsgierige vogels. Ook houden wij van interactie, spelletjes en trucjes, zo geef ik graag een High Five voor wat lekkers en geef ik ook aan dat ik wat lekkers wil door High Five te roepen (Kijk slim he!)

Wij zoeken personeel die ons in de watten kunnen leggen…..nee niet letterlijk natuurlijk maar wij krijgen graag aandacht en zijn vrije vogels dus zijn het liefst alleen met slapen in onze kooi, voor de rest bemoeien wij graag met het huishouden en het dagelijks leven en geven graag tips en tricks en bemoedigende woordjes! Zoals :Wat ben je Mooi!!, Wat doe je nou? Wat een Party!!! Hoor je dat? Hou van jou <3 Kortom wij zelf zijn al een feestje om in huis te halen!

Natuurlijk hebben wij eisen:
* Wij mogen nooit gescheiden worden
* Wij zoeken iemand die veel tijd voor ons heeft
* Wij willen Harrisons pellets blijven eten en natuurlijk nog veeel meer lekkers zoals Fruit/groente/noten/kookpotjes etc… * Je moet verstand hebben van Papegaaien en weten hoe je er op de juiste manier voor moet zorgen.

Als jij denkt dat je mij een mooi en gelukkig leven kan bieden stuur dan een mail naar hopeforwings@hotmail.com

Gebruik als Email onderwerp onze naam en vermeld iig onderstaande gegevens in de mail:
-Gezinssamenstelling, inclusief dieren
– Woon/werk situatie
-Wat kun jij ons bieden en waarom jij ons graag een huisje biedt
-Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn
Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.

Groetjes van Rocco & Luna