Al herplaatst

TEUN & LOLA

Hoi! Mijn Naam is Teun en ik ben een Pyrhurra Hypoxanta. Ik heb ook een vriendinnetje en haar naam is Lola, zij is een Pyrhurra Pineapple. Wij zijn ongeveer 3 jaar oud. Wij zijn terug in de herplaatsing omdat het niet lukt op ons nieuwe adres. Wij zoeken met veel tijd die écht niet bang voor ons zijn en voldoende ervaring hebben om ons in goede banen te leiden. Wij stappen netjes op, dus zijn aardig tam en ook heel erg lief voor elkaar. Wij zijn zoals je wel zult begrijpen niet te scheiden.


Wij zijn niet getest of gewiekt. Wij wonen momenteel in Wernhout en mogen verhuizen voor een vergoeding van €100,- met onze inboedel.
Hier zijn wat eisen als je ons in huis wilt halen, waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar wij komen te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over de vogelsoort mocht je hier nog niets van weten. Ervaring is een pré.
* Wij zijn tamme vogels en het liefst zo veel mogelijk uit onze kooi. We komen graag lekker bij je zitten of op een leuke speel/zit plek zoals een speelboom.


Als je denk dat jij ons een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com Gebruik als email onderwerp onze namen en zorg dat het volgende in de email staat:- Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij ons kunt bieden en waarom jij ons graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken
Volledige aanmeldingen, die dus alle bovenstaande bevatten, worden doorgestuurd naar de huidige eigenaren. Deze beslist uiteindelijk welke aanmelding het beste overeenkomt met de vogel. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.
Groetjes van Teun en Lola