Al herplaatst

WOODY & WALDO

Goedendag, mogen wij ons even voorstellen Woody en Waldo, 2 pyrrhura’s van nog geen jaar oud. Ons geslacht is niet bekend. Ons huidige baasje weet niet wat hij met ons aan moet en door onze en zijn onzekerheid gunt hij ons beter. Op zoek naar een forever home waar men bekend is met pyrrhura’s.

Wij zijn niet handtam en door onze onzekerheid willen wij nog weleens uithalen, handen zijn nog eng. Wel vinden wij het heel gezellig als je in de buurt bent. Met tijd en geduld gaat dit zeker goed komen. Zeker als wij straks weer kunnen vliegen en genieten van onze vrijheid, momenteel zijn wij gewiekt. Met een zonnebloempitje zijn wij wel goed te trainen.

Ik, Woody ben het meest nieuwsgierig, waarbij Waldo graag de kat uit de boom kijkt. Wanneer ik zelf naar je toe kom, wil ik nog weleens met je spelen. Waldo kijkt dan toe, wachtend tot ik terug kom om samen te kroelen. Beiden hebben we een ander badritueel. Woody houdt veel van badderen in een laagje water met een straaltje water en Waldo is alleen te porren voor een douche met de vernevelaar als het echt nodig is.

Wij hebben veel speelgoed tot onze beschikking, maar weten nog niet echt wat spelen is. Wel kunnen we goed slopen, dit is dan ook ons favoriete speelgoed.

Ons dieet uit pellets en regelmatig krijgen wij een chop bestaande uit boerenkool, spruiten, wortel, bloemkool, paprika en quinoa. Een zonnebloempitje krijgen wij graag als beloning.

Wij zijn niet getest, wel gesext.

Verhuizen doen wij vanuit De Klomp met onze kooi en toebehoren voor een vergoeding van € 150,00.

Als je ons een goed huisje zou willen bieden lees dan goed onderstaande eisen goed door:
*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
*Je moet verstand hebben van pyrrhura’s.
* Wij leven veel buiten onze kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn

Een huisbezoek maakt deel uit van het herplaatstraject.

Als je denkt dat je Woody en Waldo een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Gebruik als e-mail onderwerp mijn naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

  • Gezinssamenstelling, inclusief dieren
  • Woon/werksituatie
  • Wat kun jij ons bieden en waarom jij ons graag een huisje biedt.
  • Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.